Intrinsieke motivatie

Intrinsieke motivatie

“Uitgeblust of vol goesting?” Leer jezelf en je mensen kennen en sturen op vlak van zelfcommunicatie en intrinsieke motivatie.
€ 399,30 TVAC
30% de réduction possible grâce au Portefeuille PME
Inscriptions clôturées à la date sélectionnée
Une question sur cette formation ? Contactez-nous.

Je leven, je carrière en privé, je doet het niet voor even. Het is geen weekendtrip maar een lange reis. Jezelf blijvend motiveren is een moeilijke maar belangrijke én interessante uitdaging. Het heeft weinig zin om in jouw levensmarathon voluit te gaan in de eerste helft als je nadien in mekaar stuikt. Km 33 is gekend in het milieu, daar staat de man met de hamer! Juist doseren is net als in een carrière ook daar een sleutelwoord. De kunst is je motivatie zodanig op te bouwen dat je zonder dip ook die beruchte km kan passeren. Zo moet je niet voortijdig, opgebrand inpakken, maar kan je, misschien wel vermoeid maar stralend en voldaan, je ganse vooropgestelde traject finaliseren. 

Doelstelling

In deze cursus geven we je bij wijze van vergelijk een duidelijk, haalbaar en praktisch trainingsschema voor zowel je privé als ook je zakelijke marathon.  Geen verbale diarree of zweverige adviezen dan wel concepten to the point, bruikbaar, concreet en ook vrijwel onmiddellijk implementeerbaar. Indien goed toegepast wordt motivatie een blijvend onderdeel van je traject, je loopt stralend je levensmarathon en creëert een reëel risico om hiermee ook je omgeving positief en constructief te infecteren.

Ook het creëren van evenwicht, een balans in je leven wordt sterk uitgediept als wezenlijk onderdeel in dit thema. Want, straks vermogend maar veel te zwaar, ongezond en misschien ook nog helemaal alleen in de wereld staan is niet echt iets om een hele carrière naar toe te werken!

Programma

 • Je manier van denken bewust leren sturen (NLP)
 • Hoe ontwikkel ik een winnende attitude
 • Hoe maak ik professionele doelstellingen binnen verschillende levensgebieden
 • Uitwerken van een concreet actieplan

Kmo-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 40% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je Businezz Booster aanduiden (erkenningsnummer DV.O..).

 • Luc Den Hond

  Luc Den Hond

  Als zelfstandig ondernemer was ik in een vorige commercieel leven meer dan 30 jaar verantwoordelijk voor een eigenhandig opgebouwde groep van 10 bedienden en meer dan 300 zelfstandige commerciële medewerkers.
  In functies varieerde deze groep van adviseurs over teamleiders tot senior management.
  Omdat een zelfstandig medewerker in principe op elk moment je bedrijf kan verlaten, was het succesvol implementeren van people management skills zeker van wezenlijk belang.
  Door sterke concepten toe te passen groeide mijn groep organisch uit tot een ijzersterke ploeg.

Europa Hotel

Gordunakaai 59
9000 Gent (Flandre-Orientale)

Edfin est une initiative de BZB-Fedafin

Edfin asbl - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be