Digitale transformatie

Digitale transformatie

De digitale sneltrein dendert voort en brengt verandering, opportuniteiten & uitdagingen. Deze opleiding geeft je de inzichten om futureproof te zijn.
€ 399,30 TVAC
30% de réduction possible grâce au Portefeuille PME
Inscriptions clôturées à la date sélectionnée
Une question sur cette formation ? Contactez-nous.

Ben jij online goed vindbaar? Werk je snel en efficiënt dankzij de online tools? De wereld transformeert snel digitaal en als je niet online aanwezig bent, kan je ook niet gevonden worden. Zo laat je interessant potentieel cliënteel liggen. Tijd is bovendien een kostbaar professioneel en persoonlijke bezit.

Doelstelling

Je leert efficiënter werken met digitale tools, we zorgen ervoor dat je kantoor online goed vindbaar is, we leren je een professionele website maken en optimaliseren, vlot communiceren met klanten en tegemoet komen aan hun veranderende digitale behoeften door een kwalitatieve service te verlenen en zo futureproof te groeien als kantoor.

Doelgroep

Een digitale transformatie opleiding speciaal voor makelaars en bankagenten. 

Lesinhoud

Wat kan je en ken je na deze opleiding?

 • Een goede website maken en bestaande optimaliseren met de juiste informatie, structuur en differentiatie tov. je concurrenten
 • De vindbaarheid van je website voor je potentieel clienteel maximaliseren
 • De kwaliteit van je dienstverlening, bereikbaarheid en communicatie optimaliseren
 • Je Google Business en meting tools opzetten
 • De do’s en don’ts van sociale media
 • Digitale dashboards opzetten en opvolgen
 • Efficiënt werken en tijd besparen dankzij online tools en apps. Bestanden en e-mails veilig bewaren in de cloud, informatie delen en goed samenwerken
 • De nieuwste technologie trends voor een duurzaam en futureproof kantoor

Kmo-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 30% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je Businezz Booster aanduiden (erkenningsnummer DV.O225874).

 • Frederik De Wachter

  Frederik De Wachter

  Frederik De Wachter is een ondernemer die al vier decennia van dichtbij betrokken is bij de digitale (r)evolutie. Ondermeer als Innovation Manager bij Barco, als Digitale Expert bij de Digitale Versnelling van Telenet en Coach Digitale Transformatie bij Businezz Booster. Hij verzorgt regelmatig keynote lezingen over digitalisering en schrijft over de impact van de digitalisering. Frederik begeleidt bedrijven en kantoren in hun digitale transformatie.

Europa Hotel

Gordunakaai 59
9000 Gent (Flandre-Orientale)

Edfin est une initiative de BZB-Fedafin

Edfin asbl - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be