Webinar Digital Broker: Best practice klanten aantrekken met sterke online communicatie

Webinar Digital Broker: Best practice klanten aantrekken met sterke online communicatie

De customer journey: trek de klant aan, communiceer handig en geautomatiseerd, overtuig en verzamel zijn gegevens.
Gratis opleiding
Inschrijvingen afgesloten op de gekozen datum

Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

We bespreken de customer journey, je communicatie en de bijbehorende processen: hoe komt de klant tot bij jullie via reviews, zoekmachine Google, via sociale media tot bij een goed converterende website die geïnteresseerde klanten registreert. Hoe overtuig je de online klant en maak je het zo makkelijk mogelijk om de beslissende stap te zetten? We bespreken voorbeelden van collega’s die sterk, eenduidig en geautomatiseerd communiceren naar hun klanten via hun online media en slimme communicatie tools. Je krijgt concrete tips van onze experten en partners, die je onmiddellijk kan implementeren.

Wat mag je verwachten?

  • Praktijkgetuigenis van collega verzekeringsmakelaar die zijn best practice toelicht: hoe komen klanten stap voor stap tot bij hen, hoe genereren zij leads, welke tricks en online tools gebruiken ze.
  • Bespreking van software oplossingen waarmee je geautomatiseerd klanten kan overtuigen en helpen, hoe ze slim werken voor jou en de klant.
  • Uitwisseling van ervaring tijdens het webinar met de sprekers en deelnemers.
  • Tijd voor je vragen en antwoorden.
  • Een praktisch eBook over klanten aantrekken met sterke online communicatie waarmee je direct aan de slag kan.

Je krijgt alle informatie en toegang tot de Digital Broker community waar je alle tools, video’s en tips vindt. Je kan meedoen aan discussies, elkaar helpen en ervaringen uitwisselen. De webinars zijn live, we lanceren polls en bieden alle mogelijkheid tot interactie met de experten en je collega’s, zodat we ervaring uitwisselen en leren van elkaar.

Belangrijke informatie

Na inschrijving op Edfin, krijg je een e-mail met registratie voor Livestorm.

  • Frederik De Wachter

    Frederik De Wachter

    Frederik De Wachter is een ondernemer die al vier decennia van dichtbij betrokken is bij de digitale (r)evolutie. Ondermeer als Innovation Manager bij Barco, als Digitale Expert bij de Digitale Versnelling van Telenet en Coach Digitale Transformatie bij Businezz Booster. Hij verzorgt regelmatig keynote lezingen over digitalisering en schrijft over de impact van de digitalisering. Frederik begeleidt bedrijven en kantoren in hun digitale transformatie.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be