Verhoog je inkomsten via de jaarrekeningen: de sleutel ligt in je handen!

Verhoog je inkomsten via de jaarrekeningen: de sleutel ligt in je handen!

Verhoog je inkomsten via de jaarrekeningen: de sleutel ligt in jouw handen!
€ 355,74 incl. btw

Lid van BZB-Fedafin:

€ 295,24

Inschrijvingen afgesloten op de gekozen datum

Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Inhoud

De opleiding helpt je:

 • De opgedane kennis in het domein van de analyse van de jaarrekening in de meest praktisch omgeving (360° benadering van de klant/prospect) toe te passen met als bedoeling én het kredietrisico én de crossselling optimaal te combineren met een hogere inkomstenratio tot gevolg;
 • Op een zeer methodische en systematische manier op de kortst mogelijke tijd een scherpe analyse maken van de wenselijkheid om met klant/prospect meer zaken te doen of een zakelijke relatie op te starten;
 • De hit-ratio van de prospectie optimaliseren zonder daarbij het risicoprofiel uit het oog te verliezen.

Belangrijke informatie

 • Dit webinar vindt plaats via Teams in twee sessies van 3 uur.
 • De link naar de Teams-meeting, de presentatie en de verschillende richtlijnen voor het deelnemen aan het webinar ontvang je de dag ervoor.
 • Na afloop van het webinar ontvang je een korte vragenlijst gerelateerd aan het besproken onderwerp. Het succesvol afronden van deze test is noodzakelijk om het FSMA-attest voor permanente bijscholing te verkrijgen.
 • Marcel Le Moine

  Marcel Le Moine

  Dr. in de economische wetenschappen (Erasmus Universiteit Rotterdam), Master in de handelswetenschappen (internationale betrekkingen) en didactiek (KUL).
  Voorheen verantwoordelijk voor het senior management van entiteiten / profitcenters in zowel commerciële activiteiten (retail, commercial & corporate banking) als in kredietrisicofuncties binnen een grote Belgische bankgroep. Onafhankelijk bestuurder van bedrijven.
  Geaccrediteerd door de FSMA (500196 B) als opleidingsverstrekker voor de bijscholing in bank- en beleggingsdiensten.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be