Time management

Time management

Welke verhouding ga je aan met jouw tijd? Concrete tips & tricks rond time management binnen je kantoor.
€ 798,60 incl. btw

30% korting mogelijk met kmo-portefeuille

Lid van BZB-Fedafin:

€ 713,90

Inschrijvingen afgesloten op de gekozen datum

Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Het Just-In-Time-virus wordt alsmaar erger. In deze hectische tijden leven meer en meer bankiers en verzekeraars in een spreekwoordelijke tredmolen.
Het kan allemaal niet snel genoeg gaan: direct resultaat, onmiddellijke reactie, asap een antwoord, procedures waar niet van af geweken mag worden & waar sito presto moet op gereageerd worden, directe communicatie, snel eten, snel winkelen, snel ‘genieten’....
Als je dit vanop afstand bekijkt stelt het probleem zich veel ruimer: welke verhouding gaan wij aan met de tijd? Is het niet zo dat vele mensen vandaag een competitie aangaan met het leven? En is het überhaupt nog mogelijk deze tijd te ‘managen’?

Inhoud

 • de kracht zit 'm in de start : hoe zorg je daarvoor ?
 • processen in kaart brengen in je kantoor.
 • efficiëntie & effectiviteit in je kantoorwerking hoe pak je agenda-beheer aan?
 • in welke klanten en medewerkers stop je veel of geen tijd?
 • hoe zeg je neen?
 • wanneer en hoe maak je tijd voor coaching?
 • kiezen voor jouw prioriteiten
 • dingen juist doen of de juiste dingen doen ?
 • 101 direct toepasbare tips voor je persoonlijke organisatie, mailbox, efficiënter communiceren en dingen gedaan krijgen
 • opmaak van je persoonlijk groeiplan door iedere deelnemer

Doelgroep

Kantoorhouders en/of medewerkers

KMO-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 30% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je Atlas aanduiden (erkenningsnummer DV.O110439).

 • Gert Van den Abbeele

  Gert Van den Abbeele

  27 jaar ervaring als zelfstandige in de financiële sector maken dat Gert zich bijzonder verbonden voelt met bankiers en verzekeraars. Sinds 2018 besliste Gert om als Atlas implementatie-coach ondernemers te ondersteunen. De mix van 27 jaar ondernemerschap en bank- en verzekeringservaring met zijn passie om anderen te laten groeien levert een bijzondere cocktail op.

 • Wim Peeters

  Wim Peeters

  Energie, verstand-van zaken en inspirerend dwarsdenken. Al langer dan 14 jaar vertellen professionals in en buiten de banksector Wim dat ze tijdens én na zijn interventies meer kunnen, meer durven en met meer goesting hun ding doen. Het gevolg ? Een indrukwekkende referentielijst om “u” tegen te zeggen. Zoek je langdradige powerpoints, complexe theorieën en stoffige ‘evergreens’ uit de trainingswereld ? Dan kan Wim helaas niets voor je doen.

Atlas Grow

Nieuwstraat 24
2547 Lint (Antwerpen)

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be