Insurance Insights 2023 - LEVEN

Insurance Insights 2023 - LEVEN

Maandelijkse verzekeringsanalyses ter ondersteuning van de verzekeringstussenpersoon
€ 242,00 incl. btw

Lid van BZB-Fedafin:

Gratis

Nog geen lid? Sluit je nu aan en geniet van het voordeeltarief.

Medewerker PC 341:

Gratis

Inschrijvingen afgesloten op de gekozen datum

Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

BZB-Fedafin publiceert in samenwerking met Decavi elke maand een nieuwe verzekeringsanalyse leven om de activiteit van de verzekeringstussenpersoon te ondersteunen. Deze verzekeringsanalyses zijn beter gekend onder de naam “Insurance Insights” en zijn van onschatbare waarde om je kennis van de markt up-to-date te houden.

Doelstelling

Het is niet altijd evident om op de hoogte te blijven van alle veranderingen op de markt. Welke verzekeringen worden door welke verzekeraar aangeboden en hoe verhoudt het aanbod zich van de ene verzekeraar ten opzichte van zijn concurrenten? Een brandverzekering mag er dan wel grotendeels hetzelfde uitzien bij de verschillende maatschappijen, als je de voorwaarden goed leest, zal je merken dat er grote verschillen kunnen zijn inzake dekking. Hetzelfde geldt voor andere verzekeringen. Door eenzelfde product bij de verschillende spelers op de markt naast elkaar te plaatsen en te vergelijken, krijg je een schat van informatie die noodzakelijk is om je klant een juist en actueel advies te kunnen geven.

Inhoud

 • N°1 2023: Overlijdensverzekeringen: welke specifieke formules?
 • N°2 2023: Pensioensparen: welke rendementen?
 • N°3 2023: Levensverzekeringen: welke gewaarborgde rentevoeten?
 • N°4 2023: Tak 21 - tak 23: welke formules? (Deel 1)
 • N°5 2023: Tak 21 - tak 23: welke formules? (Deel 2)
 • N°6 2023: Het Vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen: welke waarborgen?
 • N°7 2023: Individuele pensioentoezegging: welke voordelen?
 • N°8 2023: Winstdeling bij individuele levensverzekeringen: welke rentevoeten?
 • N°9 2023: De Pensioenovereenkomst voor zelfstandigen: welke formules?
 • N°10 2023: Levensverzekeringen: welke innovaties?

Doelgroep

 • Gratis voor medewerkers PC 341 (Edfin-opleiding in samenwerking met Sofuba)

Bijscholingspunten

Elke maand wordt een module toegevoegd aan deze e-learning met een nieuwe verzekeringsanalyse. Tegen eind 2023 zullen er 10 modules online staan. Enkel wanneer je deze allemaal afgewerkt hebt én minstens 4 uur gespendeerd hebt aan de e-learning in zijn geheel, zal je een bijscholingsattest ontvangen met 4 punten verzekering.

Niet-leven

Hier vind je meer informatie over de e-learning Insurance Insights Niet-leven

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er opleidingsuren gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen opleidingsuren? Dan zijn er geen uren gekoppeld aan de opleiding.

Het platform weet automatisch of jouw kantoor ressorteert in het PC 341. Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of je als medewerker staat aangeduid op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op via info@edfin.be .

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

footer.info.company