Initiatie RDR en het aanrijdingsformulier

Initiatie RDR en het aanrijdingsformulier

De elementen van het aanrijdingsformulier leren kennen en gebruiken.
€ 163,35 incl. btw

30% korting mogelijk met kmo-portefeuille

Inschrijven


Inschrijven is mogelijk tot 3 december
Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Doelstelling

 • De elementen van het aanrijdingsformulier leren kennen en gebruiken.
 • Onderscheid kennen tussen gemeenschappelijke velden en persoonlijk velden.
 • Waarde van de aan te kruisen vakken leren kennen oa aan de hand van het RDR beslissingsrooster; de 4 belangrijkste rdr barema’s herkennen;  belangrijkste elementen van de rdr conventie herkennen via een aangifte.

Doelgroep

 • Tussenpersonen in verzekeringen en hun personeel; schadebeheerders; PCPers; VVDers.
 • Een minimum aan kennis i.v.m BA auto en enige kennis over het wegverkeer is nodig.

Lesinhoud

 • Gedetailleerd overlopen van ALLE vakken van het aanrijdingsformulier, zowel voorzijde als keerzijde.
 • Belangrijke elementen van de schets overlopen.
 • Overlopen van de elementen die onvoorwaardelijk tot verantwoordelijkheid leiden en de elementen die bevrijdend werken.
 • RDR conventie: overzicht van het beslissingsrooster op basis van de kruisjes.
 • Veronderstellingen uit de RDR conventie. Detail van de 4 barema’s die terug te vinden zijn in zowat 90% van de RDR dossiers.
 • Toepassingen: Oefeningen en voorbeelden.

Opmerking

 • Deze opleiding gaat door via Zoom.
 • Luc Devlamynck

  Luc Devlamynck

  Luc Devlamynck was van 1982 tot 2018 zelfstandig verzekeringsmakelaar. Hij is geaccrediteerd opleidingsverstrekker. Luc is ook auteur van diverse cursussen. De opleidingen van Luc zijn gebaseerd op zijn eigen ervaring als makelaar en uiteraard getoetst aan de correcte wettelijke bepalingen. Veel toepassingen uit zijn opleidingen zijn gebaseerd op talrijke adviezen die collega’s van hem kregen. Als specialist brandverzekeringen is hij meerdere jaren voorzitter geweest van de technische commissie brand bij FVF. Hij is een van de oprichters van het makelaarscollectief S-team.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be