Hybride werken: je team sturen in de nieuwe werkcultuur

Hybride werken: je team sturen in de nieuwe werkcultuur

Vanaf september gaan we met zijn allen terug naar kantoor. Maar hoe combineer je thuiswerk met kantoorwerk?
€ 314,60 incl. btw

30% korting mogelijk met kmo-portefeuille

Inschrijvingen afgesloten op de gekozen datum

Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Vanaf september gaan we met zijn allen terug naar kantoor. Maar hoe combineer je thuiswerk met kantoorwerk? Hoe organiseer je het werk nu en hoe investeer je om van jouw team terug een team te maken?

Het nieuwe normaal zal een hybride manier van werken worden waarin we de voordelen van thuiswerken combineren met de kracht van elkaar op kantoor te treffen. 
Maar hoe creëren we binding, laten we creativiteit stromen en stimuleren we persoonlijke ontwikkeling in tijden van (post-) corona?

Tijdens deze eendaagse krijg je handvatten aangereikt hoe je met de hybride organisatie aan de slag gaat.

Na deze opleiding heb je een persoonlijke actielijst in handen wat HR en management meteen kan implementeren!

Inhoud

Na afloop van deze lesdag:

 • Weet je hoe je de hybride werkwijze binnen jouw organisatie kan vormgeven.
 • Je kunt plaats- en tijdonafhankelijk werken.
 • Je weet hoe je prioriteiten stelt en effectief communiceert met collega’s, jouw team en stakeholders.
 • Je werkt effectief en efficiënt in de nieuwe werkrealiteit.
 • Je bewaakt de work-life-balance.
 • Heb je een persoonlijke actielijst wat HR en management meteen kan implementeren.
 • Focus je op de 3 succespunten van het “corporate brein”: groei, autonomie en verbondenheid.

Kmo-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 30% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je Syntra Bizz aanduiden (erkenningsnummer DV.O215959).

 

 • Ruben Persoone

  Ruben Persoone

  Ruben Persoone houdt van de pragmatische aanpak en het bieden van oplossingen voor bedrijven. Hij is al meer dan tien jaar zelfstandig innovatie -en bedrijfscoach. Hij begeleidt bedrijven in changetrajecten, lean -en projectmanagement en helpt daarbij veel bedrijven groeien. Zijn aanpak tijdens de training is er een met een vleugje humor, een kritische blik, gevoel voor sfeer en een groot enthousiasme. Er wordt bewust ruimte gemaakt voor het stellen van vragen. Kortom, de ideale trainer voor deze opleiding!

Syntra Bizz, campus Berchem

Borsbeeksebrug 32
2600 Berchem (Antwerpen)

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be