Grondpatrimonium verkopen aan een projectontwikkelaar - Wat is mijn grond waard en hoe onderhandel ik een waterdicht contract?

Grondpatrimonium verkopen aan een projectontwikkelaar - Wat is mijn grond waard en hoe onderhandel ik een waterdicht contract?

Grondpatrimonium verkopen aan een projectontwikkelaar - Wat is mijn grond waard en hoe onderhandel ik een waterdicht contract?
€ 290,40 incl. btw

30% korting mogelijk met kmo-portefeuille

Inschrijvingen afgesloten op de gekozen datum

Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Lesinhoud

Joris Ockier is erkend vastgoedmakelaar en kan bogen over meer dan 10 jaar opgebouwde expertise in projectontwikkeling, zowel van ontwikkelingszijde als vanuit een advies- en verkoopperspectief. Hij is tevens auteur van het boek "Mijn grond is goud waard" en biedt u de kans om dit boek aan te kopen tijdens dit seminarie.

Grond verkopen lijkt zoiets als een huis of een appartement verkopen maar dat is het niet! De waarde van grond hangt immers af van tientallen factoren. Die maken dat 5000m2 niets waard kan zijn en 500m2 een fortuin. Hoe berekenen we dan de echte waarde, die overstemt met wat de projectontwikkelaar er wil en kan voor betalen?

Nadien komt het onderhandelings- en contractwerk voor alle nevenvoorwaarden zoals opstalrecht, sanering, archeologie, erfgoed, vergunning, enzovoort. Deze lezing geeft u een helder inzicht hoe u een succesvolle verkoop kan realiseren. En dan is er nog de toekomst: kan de waarde van grond nog verder stijgen, of hebben we een plafond bereikt?

KMO-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 30% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je Studio Financiële Planning aanduiden (erkenningsnummer DV.O105306).

  • Joris Ockier

    Joris Ockier

    Joris Ockier is erkend vastgoedmakelaar en kan bogen over meer dan 10 jaar opgebouwde expertise in projectontwikkeling, zowel van ontwikkelingszijde als vanuit een advies- en verkoopperspectief. Hij is tevens auteur van het boek "Mijn grond is goud waard".

Bluepoint

Filip Williotstraat 9
2600 Berchem (Antwerpen)

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be