Good place to work in een lokaal bank- en verzekeringskantoor

Good place to work in een lokaal bank- en verzekeringskantoor

Verwerf inzicht in de motivatie en energievreters van je medewerkers en ga ermee aan de slag om tot een good place to work te komen.
€ 256,22 incl. btw
30% korting mogelijk met kmo-portefeuille
Inschrijvingen afgesloten op de gekozen datum

Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Voor de ondersteuning van het welzijn van je medewerkers op de werkvloer brengt Consensio op unieke wijze twee dimensies samen. In de eerste plaats creëren we duidelijk zicht op de huidige beleving van je medewerkers. Tegelijk is meten ook duidelijk maken welke punten actie vereisen. In een organisatie die streeft naar een goede werkplek wordt zowel gewezen op de te koesteren activiteiten als de dringend op te nemen actiepunten. 

Doelstelling

Met onze aanpak zet je meteen 2 stappen vooruit: je krijgt zicht op de acties die nodig zijn om het welzijn en de tevredenheid van je medewerkers op peil te houden, als op de nodige acties om deze te verhogen. Tijdens de opleiding krijg je een introductie in de methodiek en handvaten om een good place to work aan te pakken. Je maakt ook kennis met onze tool en ziet hoe deze je inzicht geeft in de beleving van je medewerkers in jouw kantoor.

Doelgroep

Zaakvoerders en leidinggevenden die een good place to work op een continue wijze willen monitoren én hierin voeding vinden om hun eigen organisatie continue te kunnen bijsturen.

Lesinhoud

 • Introductie in de vijf dimensies van de werkervaring en -betrokkenheid
 • Inzicht verwerven in de methodiek van de prioriteitenmatrix en praktische toepassing hiervan
 • Bespreking van casussen, die de opgedane inzichten versterken

Kmo-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 40% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je Opleiding aanduiden (erkenningsnummer DV.O105518).

 

 • Charlotte Schoofs

  Charlotte Schoofs

  Charlotte Schoofs
  Business Development Consultant
  Charlotte Schoofs studeerde sociologie en antropologie in Gent en Leuven, volgde general management aan Vlerick Business School en specialiseerde zich daar in Human Resources. Ze adviseerde diverse klanten van Ernst & Young bij het uitbouwen van businessprocessen. Bij Consensio begeleidt ze managementteams en leidinggevenden bij hun uitvoerende taken in transformatietrajecten. Ze vertaalt de strategische ambities in operationele businessprocessen en ontwikkelt tools om de continuering te kunnen garanderen. Tevens ontwikkelt ze hapklare en stimulerende salaris- en beloningskaders voor kmo’s. Bij familiale overdracht maakt zij de ambities van de jongere generatie kenbaar. Bij Consensiobegeleidde ze Plastiek Van Wauwe, Plus++, diverse verzekeringsmakelaars, tende, Triodos Bank, Van Eccelpoel, Dox, Sociale Economie Ateljee, etc.
  Charlotte is co-auteur van het boek: Good business in Bank en Verzekeringen (LannooCampus, 2018).

CONSENSIO

Eikenstraat 90
2840 Rumst (Antwerpen)

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be