Eerste hulp bij leidinggeven

Eerste hulp bij leidinggeven

Het verschil tussen leiden, managen en coachen; hoe communiceer je best met je mensen.
€ 798,60 incl. btw

30% korting mogelijk met kmo-portefeuille

Lid van BZB-Fedafin:

€ 713,90

Inschrijvingen afgesloten op de gekozen datum

Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Op een woelig speelveld met alsmaar minder voorspelbaarheid verandert de voorbeeldfunctie van de leidinggevende. Wie individuen en ganse teams naar sterke resultaten wil blijven leiden zal meer en meer zijn rol van patroon-doorbreker moeten zien waar te maken. In een sterke digitale wereld kunnen een statische mindset en achterhaalde principes de nieuwe generatie niet langer beroeren en tot actie bewegen.

Inhoud

 • het verschil tussen leiden, managen en coachen: en wat zijn de conclusies voor jou?
 • hoe ontstaan resultaten van je mensen?
 • moet ik verschillende mensen op een verschillende manier aanpakken of niet?
 • hoe communiceer ik met mijn mensen?
 • feedback geven: inzicht in do’s en don’ts
 • moet je meer gaan motiveren of minder gaan DEmotiveren?
 • handvaten voor praktische situaties: aanwerving, eerste werkdag, coachinggesprek, teammeetings, briefing in je kantoor, aanpak van problemen, exitgesprek
 • hoe stap voor stap delegeren?

Doelgroep

Kantoorhouders

KMO-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 30% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je Atlas aanduiden (erkenningsnummer DV.O110439).

 • Gert Van den Abbeele

  Gert Van den Abbeele

  27 jaar ervaring als zelfstandige in de financiële sector maken dat Gert zich bijzonder verbonden voelt met bankiers en verzekeraars. Sinds 2018 besliste Gert om als Atlas implementatie-coach ondernemers te ondersteunen. De mix van 27 jaar ondernemerschap en bank- en verzekeringservaring met zijn passie om anderen te laten groeien levert een bijzondere cocktail op.

 • Wim Peeters

  Wim Peeters

  Energie, verstand-van zaken en inspirerend dwarsdenken. Al langer dan 14 jaar vertellen professionals in en buiten de banksector Wim dat ze tijdens én na zijn interventies meer kunnen, meer durven en met meer goesting hun ding doen. Het gevolg ? Een indrukwekkende referentielijst om “u” tegen te zeggen. Zoek je langdradige powerpoints, complexe theorieën en stoffige ‘evergreens’ uit de trainingswereld ? Dan kan Wim helaas niets voor je doen.

Atlas Grow

Nieuwstraat 24
2547 Lint (Antwerpen)

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be