Do It Yourself - Life Planning

Do It Yourself - Life Planning

Geld als uitgangspunt om te ontdekken wat je wil.
€ 163,35 incl. btw
Inschrijvingen afgesloten op de gekozen datum

Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Via de gestructureerde methodiek Life Planning kan je op een stapsgewijze manier je ware levensdoelen ontdekken en deze vormgeven. Life Planning is een uiterst geschikte methode om stil te staan bij hoe je jouw eigen leven zinvol kan invullen en hoe je hierbij de juiste keuzes maakt. De methode verschaft je daarbij ook op een eenvoudige manier inzicht hoe je je geld dienstbaar kan maken aan je leven.

Doelstelling

Deze workshop laat je ervaren dat je zelf kunt kiezen hoe je naar geld kijkt en wat je ermee wil. Werk je voor geld of is geld een middel om het leven te leiden dat je graag wil leiden? Laat geld op zich geen hindernis zijn om het leven te leiden dat je graag wil leiden.

 • Je wordt je bewust van je relatie tot geld en van de rol die geld in je leven speelt
 • Je ontdekt hoe je kracht en energie kan geven aan het leven dat je graag wil leiden
 • Je krijgt tips & tricks aangereikt hoe je geld dienstbaar kan maken aan je leven

Doelgroep

 • Alle financiële tussenpersonen en medewerkers 

Lesinhoud

Do It Yourself – Life Planning is een prikkelende sessie waarin we geld als uitgangspunt nemen om te ontdekken wat je wil. Ik laat je ervaren wat Life Planning is en zet je op weg om 100% verantwoordelijk te worden voor je leven en de keuzes die je maakt, zowel privé als professioneel. Je mag inhoud, diepgang, heel wat praktische tips en boeiende interactie verwachten in de gemoedelijke sfeer van het Salon van het Life Planning Huis in Denderleeuw.

Je ontvangt bij aanvang van de workshop een hand-out met alle oefeningen.

Programma

 • 18u30: ontvangst met broodjes en dranken
 • 19u00: start workshop
 • 22u00: einde workshop
 • Cynthia Ghysels

  Cynthia Ghysels

  Cynthia is één van de weinige registered life planners in België. Meer dan ooit gelooft ze dat je door de aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling een verschil kunt maken in je leven en dat van anderen. Zij maakt Life Planning praktisch en concreet toepasbaar voor ondernemers, topsporters, bedrijven en hun leiders, die op zoek zijn naar persoonlijke groei en zakelijke effectiviteit. Life Planning is een methode om te ontdekken hoe je je leven en business zinvol kan invullen en hoe je hierbij betere keuzes maakt.

  Als gelukscoach bouwde Cynthia verder op de resultaten van het Nationaal Geluksonderzoek. Op www.gelukkigebelgen.be bracht zij geregeld concrete tips die Belgen helpen om hun geluk in eigen handen te nemen. Zij gaf interviews voor onder meer VTM, Joe, Qmusic, MNM, De Standaard, Het Nieuwsblad, HLN.

  Voor The School of Life in Antwerpen brengt zij klassen over emotionele intelligentie, recent nog op de Dag van de Filosofie en het leiderschapsfestival van de VRT.

  Elke zaterdag is Cynthia te gast bij Stadsradio Goeiedag in Aalst met haar rubriek ‘Elke dag een goeie dag met Cynthia’. Daarin geeft zij tips om met meer energie en goesting in het leven en werk te staan.

Life Planning Huis

Dwarsstraat 42
9470 Denderleeuw (Oost-Vlaanderen)

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be