De belangrijkste indicatoren om uw activatoewijzing op te bouwen

De belangrijkste indicatoren om uw activatoewijzing op te bouwen

Gratis webinar in samenwerking met Echiquier Academy rond de belangrijkste indicatoren om je activatoewijzing op te bouwen.
Gratis opleiding
Inschrijvingen afgesloten op de gekozen datum

Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Doelstelling

Economische en financiële informatie is overal. Alle dagen horen we spreken over groei, de inflatie, de evolutie van cyclische aandelen of groeiaandelen, de nervositeit bij beleggers. Regelmatig is er sprake van het ondernemers- of consumentenvertrouwen. Moet je alles lezen, alles kennen? Welke zijn de indicatoren waar een beheerder naar kijkt, waarom en hoe interpreteert hij ze? Deze module zal je helpen op welke manier een beheerder een portefeuille toewijst, rekening houdende met de economische en financiële omgeving.

Inhoud

Opleiding over de indicatoren die door beheerders worden gebruikt om de toewijzing van een portefeuille te bepalen. ISM, PME, BBP, IFO, ZEW, VIX, ITRAXX, spread en zovele anderen... Zijn ze allemaal nuttig? Wanneer moet je er naar kijken en waarom? Waar kan je ze terugvinden? Hoe moet je ze lezen? Hoe moet je ze interpreteren?

Belangrijke informatie

  • Dit webinar zal doorgaan via Zoom.
  • De link naar het Webinar kan u op de dag van het webinar op deze pagina terugvinden 
  • Na het webinar ontvang je per mail een korte test over de besproken materie. Het slagen voor deze test is noodzakelijk om het attest permanente bijscholing te verkrijgen. Meer info hierover krijg je in onze webinar-richtlijnen.
  • Als je recht hebt op het attest permanente bijscholing, kan je dit enkele dagen na het webinar hier downloaden.
  • Peter Jansen

    Peter Jansen

    Sales Manager La Financière de L'Echiquier

Lesmateriaal is enkel beschikbaar voor deelnemers.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be