Workshop Financial Planning April 2020

Workshop Financial Planning April 2020

Een overzicht van de laatste wijzigingen en trends op het vlak van structurering van vastgoed en vastgoedfinanciering via de 2e pijler pensioenen
€ 544,50 incl. btw
30% korting mogelijk met kmo-portefeuille
Inschrijven is mogelijk tot 18 april
Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Doelstelling

Tijdens deze nieuwe workshop Financial Planning wordt de nadruk gelegd op vastgoed en brengen we een rijk gevuld programma met de toonaangevende docenten Tim Melis (Cazimir Advocaten) en Paul Van Eesbeeck (Vereycken en Vereycken). Zij brengen je de laatste nieuwe wijzigenen en trends op het vlak van structurering van vastgoed en vastgoedfinanciering via de 2e pijler pensioenen. Na de workshop is er de mogelijkheid om vragen te stellen en bij te praten met collega's. 

Doelgroep

Iedereen die zich interesseert in de materie van persoonlijke financiële planning en aanverwante thema’s.

Programma

 • 08u30: Onthaal
 • 09u00: Structurering van vastgoed via de vennootschap en waardering vruchtgebruik (Tim Melis)
 • 12u30: Lunch
 • 13u30: Vastgoedfinanciering via de 2e pijler pensioenen en beknopt overzicht van de vastgoedfiscaliteit (Paul Van Eesbeeck)
 • 17u00: Einde van het seminarie

Opmerkingen

De prijs van de opleiding bevat cursusmateriaal, koffiepauzes en lunch. Verder ontvang je een gratis exemplaar van het boek “Vastgoedfinanciering via de 2e pijler pensioenen”, geschreven door Paul Van Eesbeeck, ter waarde van 100 €.

Kmo-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 30% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je Studio Financiële Planning aanduiden (erkenningsnummer DV.O105306).  

 • Paul Van Eesbeeck

  Paul Van Eesbeeck

  Paul Van Eesbeeck startte zijn loopbaan in 1988 bij verzekeringsmaatschappij De Vaderlandsche (inmiddels Vivium), waar hij als directie-attaché de functie van fiscaal-juridisch adviseur voor de ‘levenzuil’ waarnam. In 1998 vervoegde hij de groep Vereycken & Vereycken. Hij is vandaag, als juridisch adviseur, vennoot van het kantoor Vereycken & Vereycken Legal.
  Paul Van Eesbeeck verzorgde reeds talrijke publicaties en tussenkomsten op seminaries en congressen, is hoofdredacteur van de nieuwsbrief Life & Benefits (Kluwer uitgevers) en is medewerker van de fiscale nieuwsbrief 'Fiscoloog' (Biblo). Paul Van Eesbeeck is tevens ondervoorzitter van de Commissie voor Aanvullende Pensioenen voor Werknemers en docent in de leergang pensioenrecht aan de KULeuven

 • Tim Melis

  Tim Melis

  Tim Melis heeft een licentiaatsdiploma in de Rechten dat hij behaalde aan de KU Leuven en de Julius-Maximiliaan Universiteit Würzburg. Hij heeft een bijzondere licentie in het ondernemingsrecht met specialisatie in handels- en economisch recht (Université Libre de Bruxelles) en hij gradueerde in de Fiscale Wetenschappen (Fiscale Hogeschool Brussel). Als advocaat is Tim verbonden aan de balie van Brussel en Gent. Hij richtte samen met zijn collega-vennoten Cazimir op in 2009. Hij legt zich in hoofdzaak toe op ondernemingsfiscaliteit en vastgoedfiscaliteit. Verder heeft hij zich gespecialiseerd in de structurering van familiale vermogens zowel in een nationale als een internationale context.

Congrescentrum Ter Elst

Kattenbroek 1
2650 Edegem (Antwerpen)

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be