Van modelportefeuilles tot 8 uur tijdswinst per week: waarom profielfondsen centraal in het aanbod van elke adviseur horen te staan

Van modelportefeuilles tot 8 uur tijdswinst per week: waarom profielfondsen centraal in het aanbod van elke adviseur horen te staan

Gratis Webinar on demand i.s.m. Blackrock
Gratis opleiding
Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

INHOUD

Historisch lage rentestanden, regelgevende druk, digitalisering, transparantie over de kosten, meer en meer fondsen opvolgen... een beleggingsportefeuille opstellen en opvolgen wordt hoe langer hoe moeilijker voor een adviseur.

Een tendens die al jaren aan de gang is in onder meer de Verenigde Staten en het Verenigd Koningkrijk vindt stilaan zijn intrede op de Belgische markt: modelportefeuilles. Ze bestaan in all geuren en kleuren en stellen u in staat om een oplossing te vinden voor de vraag voor elke beleggingsadviseur anno 2021: hoe een portefeuille opbouwen die een antwoord biedt aan alle hierboven vermelde uitdagingen.

Ontdek samen met Stephan Desplancke en Yoni Jennes hoe deze nieuwe manier van werken voor u en uw klanten een oplossing kan bieden. Afsluitend stellen wij kort de eerste BlackRock modelportefeuilles voor op de belgische verzekeringsmarkt die wij in 2021 samen met Baloise hebben ontwikkeld.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Dit webinar on demand bevat:

 • video opname van de uiteenzetting rond 'Van modelportefeuilles tot 8 uur tijdswinst per week: waarom profielfondsen centraal in het aanbod van elke adviseur horen te staan' door Stephan Desplancke (Blackrock) & Yoni Jennes (Blackrock) op het BZB-Fedafin congres van 21 oktober 2021.
 • een afsluitende test (slecht 1 keer af te leggen).

De bedoeling is dat je de video opname goed doorneemt op je eigen tempo vooraleer je de test aflegt. 

AFSLUITENDE TEST
De afsluitende test bestaat uit 4 meerkeuzevragen. Je kan de test slechts 1 keer afleggen en je moet minstens 50% halen om te slagen. Download hier je attest met bijscholingspunten als je geslaagd bent. Ben je niet geslaagd? Dan heb je jammer genoeg geen recht op een attest geregelde bijscholing.

Opgelet! Zorg dat je de leerstof voldoende beheerst voor je de afsluitende test opent. Je hebt namelijk maar 1 kans om de afsluitende test in te vullen. 

Praktische informatie e-learnings: Onze e-learnings worden niet ondersteund door Internet Explorer. Gelieve de e-learning te openen in een andere browser.

 • Stephan Desplancke

  Stephan Desplancke

  Head of Wealth & Retail (Alpha & Index) at BlackRock

 • Yoni Jennes

  Yoni Jennes

  Digital Segment Lead BeLux, Sales Vice President iShares & Wealth at BlackRock, CAIA Charterholder

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be