Value versus growth

Value versus growth

Gratis webinar on demand i.s.m. M&G rond value versus growth.
Gratis opleiding
Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Inhoud

Wat is nu juist het verschil tussen Value en Growth en wat leert het verleden ons over beide strekkingen. We zoomen in op enkele kenmerken van zowel Value als Growth. We staan stil bij de verschillende periodes waarin Value en / of Growth het al dan niet beter deden en we proberen enkele conclusies te trekken voor de toekomst. Ook al hebben we geen glazen bol, een goede kennis van onze geschiedenis kan alvast een goede leidraad zijn.

Docent

Stacey Notteboom, CFA, Sales Director M&G Belux 

Praktische informatie

Dit webinar on demand bevat:

 • Module 1:
  • video opname van de uiteenzetting rond 'Value versus growth' door Stacey Notteboom
  • video opname van het interview met Stacey Notteboom
 • een oefentest: De oefentest bestaat uit 5 meerkeuzevragen. Je kan deze oefentest verschillende keren afleggen, ter voorbereiding van de afsluitende test. 
 • een afsluitende test: De afsluitende test bestaat uit 5 meerkeuzevragen. Je kan de test slechts 1 keer afleggen en je moet minstens 50% halen om te slagen. Download hier je attest met bijscholingspunten als je geslaagd bent. Ben je niet geslaagd? Dan heb je jammer genoeg geen recht op een attest geregelde bijscholing.

De bedoeling is dat je de video opnames goed doorneemt op je eigen tempo vooraleer je de test aflegt. Zorg dat je de leerstof voldoende beheerst voor je de afsluitende test opent. Je hebt namelijk maar 1 kans om de afsluitende test in te vullen. 

 • Stacey Notteboom

  Stacey Notteboom

  Sales Director M&G Belux

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be