Thematisch beleggen, een update post-pandemie

Thematisch beleggen, een update post-pandemie

Gratis webinar on demand i.s.m. Pictet Asset Management rond 'Thematisch beleggen, een update post-pandemie'.
Gratis opleiding
Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

INHOUD

De thematische beleggingsbenadering van Pictet Asset Management is sedert 26 jaar succesvol. Megatrends staan erin centraal en Covid-19 heeft de dynamiek van onze megatrends immens versneld. Motoren van verandering zoals technologische innovatie of duurzaamheid werden nog krachtiger. Vandaag, in een veranderende wereld die heropent, zijn megatrends meer dan ooit rijke bronnen van rendement voor beleggers. Tijd voor een thematische update en outlook.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Dit webinar on demand bevat:

  • video opname van de uiteenzetting rond 'Thematisch beleggen, een update post-pandemie' door Karel Vanhuysse (Pictet Asset Management) op het BZB-Fedafin congres op 21 oktober 2021.
  • een afsluitende test (slecht 1 keer af te leggen).

De bedoeling is dat je de video opname goed doorneemt op je eigen tempo vooraleer je de test aflegt. 

AFSLUITENDE TEST
De afsluitende test bestaat uit 3 meerkeuzevragen. Je kan de test slechts 1 keer afleggen en je moet minstens 50% halen om te slagen. Download hier je attest met bijscholingspunten als je geslaagd bent. Ben je niet geslaagd? Dan heb je jammer genoeg geen recht op een attest geregelde bijscholing.

Opgelet! Zorg dat je de leerstof voldoende beheerst voor je de afsluitende test opent. Je hebt namelijk maar 1 kans om de afsluitende test in te vullen. 

Praktische informatie e-learnings: Onze e-learnings worden niet ondersteund door Internet Explorer. Gelieve de e-learning te openen in een andere browser.

  • Karel Vanhuysse

    Karel Vanhuysse

    Senior Sales Manager Belux Pictet Asset Management

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be