Schade brand - Assuralia conventies (DEEL 1)

Schade brand - Assuralia conventies (DEEL 1)

Belangrijkste elementen van de conventies kennen
€ 121,00 incl. btw
Inschrijvingen afgesloten op de gekozen datum

Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Doelstelling

Belangrijkste elementen van de conventies kennen; vooral gericht op toepasbaarheid in schaderegeling. Met deze  opleiding willen wij je de nodige informatie geven zodat je bij een schadegeval in het kader van een polis brand je cliënt met raad en daad kan bijstaan .

Doelgroep

 • Tussenpersonen in verzekeringen en hun personeel; experten verzekeringen; schadebeheerders; PCPers; VVDers

 • Basiskennis brandverzekering is wenselijk

Lesinhoud

 De diverse conventies van Assuralia die een band hebben met schaderegeling brand komen aan bod.  Al deze overeenkomsten hebben een invloed op de schaderegeling

 

De volledige teksten van de conventies werden opgenomen in de syllabus.

De belangrijke elementen voor de tussenpersoon worden besproken. Ook de link met wetgevingen komt aan bod.


DEEL 1

 • Conventie 'aanrijding' door een voertuig.
 • Conventie artikel 99 'samenloop van verzekering’.
 • Conventie BA auto – BA uitbating.

Opmerking

 • Deze opleiding gaat door via Zoom.
 • Luc Devlamynck

  Luc Devlamynck

  Luc Devlamynck was van 1982 tot 2018 zelfstandig verzekeringsmakelaar. Hij is geaccrediteerd opleidingsverstrekker. Luc is ook auteur van diverse cursussen. De opleidingen van Luc zijn gebaseerd op zijn eigen ervaring als makelaar en uiteraard getoetst aan de correcte wettelijke bepalingen. Veel toepassingen uit zijn opleidingen zijn gebaseerd op talrijke adviezen die collega’s van hem kregen. Als specialist brandverzekeringen is hij meerdere jaren voorzitter geweest van de technische commissie brand bij FVF. Hij is een van de oprichters van het makelaarscollectief S-team.

Lesmateriaal is enkel beschikbaar voor deelnemers.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be