Rechtsbijstand
 • Webinar on demand
 • Marc Engelen, Erika Van Dyck
 • Categorie : Verzekeringen
 • BZB-Fedafin

Rechtsbijstand

Kom in deze Webinar on demand alles te weten over rechtsbijstand en de groepspolis BZB-Fedafin.
Gratis opleiding
Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

BZB-Fedafin verdedigt de belangen van de tussenpersoon en ondersteunt haar leden in het voorkomen van conflicten. Maar soms zijn geschillen onvermijdelijk. Om de positie van de tussenpersoon te versterken, onderschreven we in 2002 voor onze leden een groepspolis rechtsbijstand bij DAS.

INHOUD WEBINAR

 • Juridische risico's in het beroep Zelfstandig financieel tussenpersoon
 • Groepspolis D.A.S - BZB-Fedafin
 • Inzicht in de verzekerde waarborgen aan de hand van praktijkcases

PRAKTISCHE INFORMATIE

Dit webinar on demand bevat:

 • video opnames van de uiteenzetting rond 'Rechtbijstand' door Marc Engelen.
 • Interview met Erika Van Dyck, CEO D.A.S.
 • een oefentest
 • een afsluitende test (slecht 1 keer af te leggen).

De bedoeling is dat je de video opname goed doorneemt op je eigen tempo vooraleer je de test aflegt. 

OEFENTEST

De oefentest bestaat uit 10 meerkeuzevragen. Je kan deze oefentest verschillende keren afleggen, ter voorbereiding van de afsluitende test. 

AFSLUITENDE TEST

De afsluitende test bestaat uit 10 meerkeuzevragen. Je kan de test slechts 1 keer afleggen en je moet minstens 50% halen om te slagen. Download hier (hyperlink toevoegen naar Edfin platform)  je attest met bijscholingspunten als je geslaagd bent. Ben je niet geslaagd? Dan heb je jammer genoeg geen recht op een attest geregelde bijscholing.

Opgelet! Zorg dat je de leerstof voldoende beheerst voor je de afsluitende test opent. Je hebt namelijk maar 1 kans om de afsluitende test in te vullen.

Praktische informatie e-learnings: Onze e-learnings worden niet ondersteund door Internet Explorer. Gelieve de e-learning te openen in een andere browser

 • Marc Engelen

  Marc Engelen

  Marc Engelen is Teammanager Vlaanderen Commerciële Dienst bij Rechtsbijstandverzekeraar D.A.S. Hij verzorgt sales- en producttrainingen voor zowel verzekeringsmakelaars en bankiers als voor D.A.S.-collega’s. Ook was hij jarenlang docent in Syntra-opleidingen en gastdocent in hogeschoolstudies “Verzekeringen / Financiën” en “Rechtspraktijk”. Marc is meer dan 25 jaar actief in sales en inspireerde tal van cursisten door op een gestructureerde manier zijn kennis en ervaringen te delen. Zijn motto : “Knowing is not enough, we must apply. Willing is not enough, we must do” – Goethe

 • Erika Van Dyck

  Erika Van Dyck

  CEO D.A.S.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be