Loonbeleid deel 1: Introductie

Loonbeleid deel 1: Introductie

In dit webinar on demand gaan we dieper in op loonbeleid, met focus op loonoptimalisatie.
€ 90,75 incl. btw

Lid van BZB-Fedafin:

€ 60,50

Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Inhoud

Het loonbeleid weerspiegelt de basisfilosofie van de onderneming. Voor welk type loonbeleid wil je gaan (traditioneel vs atypisch)? Medewerkers moeten zich gelukkig voelen rond de samenstelling van hun loonpakket. Een hogere loontevredenheid verhoogt de motivering en de retentie. In dit webinar on demand gaan we dieper in op loonbeleid, met focus op loonoptimalisatie. Minder loonkosten voor de werkgever, en een hogere netto-return voor de werknemer is de boodschap.

Volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Basisconcepten
  • Wettelijke mogelijkheden
  • Vaste verloning: basiskader & inschaling PC 341 & PC 307
  • Arbeidsjubilea
  • Forfaitaire representatiekosten
  • Cheques
  • Woonwerkvergoeding

Praktische informatie

Dit webinar on demand bevat:

  • Module 1: 
    • video opname van de uiteenzetting rond 'Loonbeleid Deel 1 - Introductie' door Joris De Wortelaer 
  • Joris De Wortelaer

    Joris De Wortelaer

    Joris is Licentiaat in de rechten (1991), Bijzonder Licentiaat in het Sociaal Recht (1992), en houder van diverse postgraduaten waaronder Human Resources Management (UA) en Risk-Management (UA), en genoot verder verschillende analoge opleidingen (Financieel Beleid – UA) en Europees Sociaal Recht (Bologna).
    Joris was gedurende meer dan 20 jaar human resources manager binnen de financiële sector, met eindverantwoordelijkheid inzake sociaal recht, collectieve relaties, compensation & benefits, HR finance, aanvullende pensioen en welzijnsbeleid. Joris is eveneens assistent aan de rechtsfaculteit van de Vrije Universiteit Brussel, met een focus op rechtsmethodologie en sociaal recht.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be