Invesco's mogelijkheden op het gebied van vastrentende waarden

Invesco's mogelijkheden op het gebied van vastrentende waarden

Gratis Engelstalig webinar on demand i.s.m. Invesco
Gratis opleiding
Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Inhoud

Het Invesco Henley Fixed Income team staat in de Europese markt bekend om zijn actieve beheer en kredietfocus. Lewis zal klanten kennis laten maken met het team en kort de middelen en aanpak beschrijven.

De vastrentende markten zijn teruggekeerd naar record lage rendementen en spreads, terwijl de aandelenmarkten zijn blijven stijgen. Lewis zal vervolgens de brede marktvisie van het team geven voor verschillende vastrentende markten en aandelen.

Lewis zal vervolgens twee van de belangrijkste op inkomsten gerichte portefeuilles, het Invesco Pan European High Income Fund en het Invesco Global Income Fund, onder de loep nemen en de belangrijkste posities van de fondsen en de achterliggende redenen laten zien.

Praktische informatie

Dit Webinar on demand omvat:

  • video-opname van de presentatie 'Invesco's Fixed Income capabilities' door Aubrey Johnson Lewis (Invesco) op de BZB-Fedafin conferentie op 21 oktober 2021.

Opmerkingen

  • Dit is een Engelstalig webinar on demand
  • Lewis Aubrey Johnson

    Lewis Aubrey Johnson

    Lewis is responsible for communicating the Henley Investment Centre's fixed interest investment capabilities to external and internal clients.

    Lewis began his investment career with the firm within the Henley Investment Communication team in 2000. He joined the Fixed Interest team in 2003 as Product Director and took up his current role of Head of Fixed Income Products in 2014. He holds a BA (Honours) in International Relations from Sussex University.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be