Hoe maak ik mijn bedrijf verkoopklaar?

Hoe maak ik mijn bedrijf verkoopklaar?

Wat zijn de meest voorkomende obstakels en opportuniteiten bij het verkoopproces?
€ 290,40 incl. btw

Inschrijven


Inschrijven is mogelijk tot 26 maart
Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Lesinhoud

Geen bedrijfsopvolging, een nieuwe uitdaging of gewoon (vroegtijdig) met pensioen gaan: de wens van uw klant om zijn bedrijf te verkopen kan verschillende beweegredenen hebben. Ieder verkooptraject vereist dan ook een specifieke benadering.

In dit seminarie zullen de algemene principes van “waarderen” aan bod komen en ook de meest voorkomende obstakels en opportuniteiten bij het verkoopproces.

Marc Leemans – oprichter van Adcorporate – zal volgende topics uitgebreid overlopen: risico, rendement, werkkapitaal, investeringen, one-man-show, vastgoed en operationele activiteiten. Deze waardevolle informatie kan u nadien inzetten bij uw netwerk aan klanten en zodoende uw klanten op een onderbouwde manier informeren.

KMO-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 30% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je Studio Financiële Planning aanduiden (erkenningsnummer DV.O105306).

  • Marc Leemans

    Marc Leemans

    Na universitaire studies in de periode ’82 – ’86 bekleedde Marc Leemans diverse functies bij Ernst & Young, Marcam (IT) en Axias (IT). Als financieel directeur werd hij na een management buy out afgevaardigd bestuurder bij Axias nv. In voorgaande functies was Marc betrokken bij de realisatie van diverse aan- en verkoopsdossiers. Axias nv werd later ook verkocht aan REALDOLMEN. Marc Leemans richtte vervolgens Adcorporate Antwerpen op en zette zijn carriére verder als zelfstandig overnameadviseur.

Bluepoint

Filip Williotstraat 9
2600 Berchem (Antwerpen)

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be