Hoe beheer je een wereldwijde portefeuille tijdens een crisis?

Hoe beheer je een wereldwijde portefeuille tijdens een crisis?

Gratis Engelstalig webinar on demand i.s.m. La Financière de L'Echiquier rond 'Hoe beheer je een wereldwijde portefeuille tijdens een crisis?'
Gratis opleiding
Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Inhoud

De crisis in de financiële sector was een van de vele crises van de afgelopen decennia en zal zeker niet de laatste zijn. Hoe beheert het wereldwijde aandelenteam van LFDE zijn portefeuille en hoe heeft het zich aangepast tijdens en na crises?

Praktische informatie

Deze Webinar on demand omvat:

  • video-opname van de presentatie "Hoe beheer je een wereldwijde portefeuille tijdens een crisis?" door David Ross (La Financière de L'Echiquier) op de BZB-Fedafin conferentie op 21 oktober 2021.

Opmerkingen

  • Dit is een Engelstalig webinar on demand
  • David Ross

    David Ross

    David Ross, CFA, is afgestudeerd aan Yale University en Syracuse University en heeft zijn hele carrière in de Verenigde Staten gewerkt. Hij heeft zijn ervaring in aandelenbeheer opgedaan gedurende 20 jaar, met name bij US Trust, Citi Private Bank en vervolgens Chevy Chase Trust Investment Advisors als directeur en fondsbeheerder van opkomende markten. Hij is sinds september 2014 lid van het Global team van La Financière de l'Echiquier.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be