Handelsagentuur - Einde mandaat, fusie en overname

Handelsagentuur - Einde mandaat, fusie en overname

Je krijgt inzicht in je rechten en plichten voor het geval dat je mandaat wordt stopgezet of wanneer je geconfronteerd wordt met een fusie of overname
€ 36,30 incl. btw
Exclusief voor leden van BZB-Fedafin
Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Wordt je activiteit als zelfstandige tussenpersoon bedreigd? Vrees je een opzeg of voer je gesprekken met betrekking tot overlaten/overname van een kantoor? Of plan je een fusie met een ander kantoor? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou.

DOELGROEP

 • Deze opleiding richt zich tot de zelfstandige financiële tussenpersoon.
 • Deze opleiding is exclusief voor leden BZB-Fedafin

INHOUD

Dit webinar on demand bevat:

 • Interview met Marc Deboel, Advocaat-vennoot bij Storme, Leroy en Van Parys & Filip Willems, Advocaat-vennoot bij Interius Advocaten
 • Video opname van de uiteenzetting rond 'Einde mandaat, fusie en overname' door Marc Deboel & Filip Willems

BZB-Fedafin maakt er een zaak van laagdrempelig te zijn en snel te antwoorden op vragen van leden. Wens je bijkomend te spreken met één van de gespecialiseerde advocaten waarmee BZB-Fedafin samenwerkt? Dan kan dit in het kader van het eerstelijns juridisch advies dat BZB-Fedafin verschillende keren per maand kosteloos organiseert.

Praktische informatie e-learnings: Onze e-learnings worden niet ondersteund door Internet Explorer. Gelieve de e-learning te openen in een andere browser

 • Filip Willems

  Filip Willems

  Advocaat-vennoot bij Interius Advocaten

 • Marc Deboel

  Marc Deboel

  Advocaat-vennoot bij Storme, Leroy en Van Parys

Lesmateriaal is enkel beschikbaar voor deelnemers.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be