Cases schade brand deel 2

Cases schade brand deel 2

Aan de hand van foto's en afmetingen leert de cursist een schadevergoeding berekenen.
€ 163,35 incl. btw

30% korting mogelijk met kmo-portefeuille

Inschrijvingen afgesloten op de gekozen datum

Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Doelstelling

Het aanleren van de opstelling van een schadeclaim; detailleren van de elementen van de schade; leren opsplitsen van de schade in hoofdwaarborg en bijkomende waarborg

Lesinhoud

In Deel 2 komen enkele foto’s van schades; de docent geeft de diverse afmetingen van de beschadigde goederen en detail van wat er moet hersteld worden.
De cursisten werken zelf aan een berekening van de vergoeding.

Syllabus

Deel 2 bevat een opgave van schade, detail van oppervlakte, detail van uit te voeren werken en een foto van de schade. De cursisten maken een begroting van de schade. De docent helpt mee om detail van de diverse schades te bespreken. Bedoeling is om tot een voorstel van vergoeding te komen zoals bij de voorbeelden uit deel 1 van de opleiding.

Opmerking

Er kan apart ingeschreven worden voor de opleiding 'Cases schade brand - Deel 1'. Zie opleidingsoverzicht.

Vereiste basiskennis

Theorie wordt verondersteld gekend te zijn. Minimale kennis nodig van de wetgeving en de deelwaarborgen in de polis. Weten dat er bepaalde overeenkomsten zijn die de schaderegeling beïnvloeden. Het onderscheid kennen tussen hoofdwaarborgen en bijkomende waarborgen.

KMO-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 30% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je VOF DVL Education aanduiden (erkenningsnummer DV.O241998).

  • Luc Devlamynck

    Luc Devlamynck

    Luc Devlamynck was van 1982 tot 2018 zelfstandig verzekeringsmakelaar. Hij is geaccrediteerd opleidingsverstrekker. Luc is ook auteur van diverse cursussen. De opleidingen van Luc zijn gebaseerd op zijn eigen ervaring als makelaar en uiteraard getoetst aan de correcte wettelijke bepalingen. Veel toepassingen uit zijn opleidingen zijn gebaseerd op talrijke adviezen die collega’s van hem kregen. Als specialist brandverzekeringen is hij meerdere jaren voorzitter geweest van de technische commissie brand bij FVF. Hij is een van de oprichters van het makelaarscollectief S-team.

Lesmateriaal is enkel beschikbaar voor deelnemers.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be