BLI's macro-economische visie en zijn fonds BL Global Flexible EUR

BLI's macro-economische visie en zijn fonds BL Global Flexible EUR

Gratis Engelstalig webinar on demand i.s.m. Banque de Luxembourg Investments rond 'BLI's macro-economische visie en zijn fonds BL Global FlexibLE EUR'
Gratis opleiding
Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Inhoud

BLI is de beheermaatschappij van Banque de Luxembourg met Guy Wagner als CEO. Er wordt ongeveer 14,8 miljard euro beheerd via 4 grote activaklassen: aandelen, obligaties, gediversifieerd beheer en dakfondsen. De beleggingsbenadering is gebaseerd op een actieve, op overtuiging gebaseerde en op de lange termijn gerichte strategie.

In het eerste deel van de presentatie krijgt u een overzicht van BLI's visie op de financiële markten, die aan de basis ligt van de beleggingsstrategie die Guy Wagner in het BL-Global Flexible EUR fonds toepast. Het tweede deel zal meer informatie geven over het BL Global Flexible EUR fonds. Het fonds is een flexibel asset-allocatiefonds dat op middellange termijn een positief reëel rendement wil genereren met een bijzonder fonds ond het neerwaartse risico tijdens correcties op de aandelenmarkten te beperken.

Praktische informatie

Dit webinar on demand bevat: 

  • video-opname van de presentatie 'BLI's macro-economische visie en zijn fonds BL Global Flexible EUR' door Thierry Feltgen (Banque de Luxembourg Investments) tijdens de conferentie BZB-Fedafin op 21 oktober 2021.

Opmerkingen

  • Dit is een Engelstalig webinar on demand
  • Thierry Feltgen

    Thierry Feltgen

    Investment Communication at Banque de Luxembourg Investments

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be