Actualiteit rond pensioenen

Actualiteit rond pensioenen

Prof. Yves Stevens geeft een klare kijk op de laatste info rond pensioenen.
€ 90,- vrijstelling van BTW

Inschrijven


Inschrijven is mogelijk tot 15 januari
Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Inhoud

De laatste maanden is het pensioen van de Belgen een hot topic. Dit onderwerp is dan ook in elke krant en op elke TV-zender uitgebreid aan bod gekomen. Aangezien Yves deel neemt aan verscheidene expertengroepen en denktanken inzake sociale zekerheid en pensioenen, is het duidelijk dat hij de perfecte spreker is om tijdens dit seminarie de huidige actualiteit rond pensioenen te verduidelijken.

Praktische informatie

 • De deuren openen vanaf 17u30u, met hapje en drankje
 • Sessie start om 18u30
 • Korte pauze
 • Einde voorzien om 21u30
 • Prof. Yves Stevens

  Prof. Yves Stevens

  Yves Stevens is gespecialiseerd in het sociaal- en pensioenrecht. Als professor sociaal recht aan de KU Leuven verzorgt hij colleges die verband houden met het socialezekerheidsrecht, het arbeidsrecht, de aanvullende sociale verzekeringen en de juridische aspecten van HRM. Vanuit sociaalrechtelijk oogpunt volgt hij de Belgische en internationale evoluties. Zo heeft hij wereldwijde onderzoekservaring met onderzoeksopdrachten in onder meer Australië, Japan, Verenigde Staten, Bulgarije, Griekenland, Italië, Spanje, Finland, Frankrijk en Nederland.

  Binnen de KU Leuven is hij directeur post-academische vorming aan de faculteit rechtsgeleerdheid en is hij coördinator van de bijzondere leergang pensioenrecht

UCLL - Campus proximus -

Geldenaaksebaan 335
3001 Heverlee (Vlaams-Brabant)

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be