Hoe een e-learning volgen via Edfin?

  • Stap 1. Kies een e-learning

    Ga naar de opleidingskalender. Links kan je een aantal filters instellen die je helpen om een opleiding te vinden. Vink bij “type opleiding” de filter “e-learning” aan om een overzicht te krijgen van de beschikbare e-learnings en klik op de e-learning die je wil volgen.

  • LR.jpeg

Stap 2: Schrijf in

Klik rechts op de blauwe knop “inschrijven”. Heb je al een profiel op het Edfin-platform, log dan in en ga naar de volgende stap. Ben je nog niet geregistreerd? Dan moet je eerst een profiel aanmaken vooraleer je kan inschrijven.
 

Stap 3: Betaal

Je inschrijving is pas definitief nadat we je betaling ontvangen hebben. Ben je opleidingsverantwoordelijke van je kantoor of wil je de e-learning voor eigen rekening volgen? Dan kan je de factuur zelf betalen door bovenaan in de paarse balk op “Mijn facturen” te klikken. Ben je zelf geen opleidingsverantwoordelijke, dan krijgt de persoon die dat wel is per mail een uitnodiging om je inschrijving goed te keuren en te betalen. Het spreekt voor zich dat je deze stap kan overslaan als de e-learning gratis is.

  • Stap 4: Open e-learning

    Zodra de betaling in orde is is, kan je starten met de e-learning. Klik op “Mijn opleidingen”, zoek de e-learning waarvoor je ingeschreven bent en klik op de blauwe knop “open e-learning”. De e-learning opent nu in een nieuw tabblad van je browser.

  • De GDPR in 9 stappen.jpeg

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be