Waar kan ik mijn attesten geregelde bijscholing downloaden?

Effectieve leiders en verantwoordelijken voor de distributie zijn wettelijk verplicht om zich op regelmatige basis bij te scholen. Zij moeten per activiteit (bemiddeling in bank- en beleggingdsdiensten, verzekeringen en kredieten) kunnen aantonen dat zij gedurende een bepaalde periode voldoende uren opleiding hebben gevolgd door attesten met opleidingspunten voor te leggen aan de FSMA wanneer zij daarom vraagt.

Edfin is een handige kantoortool voor zeflstandige tussenpersonen om hun verplichtingen inzake geregelde bijscholing en die van hun effectieve leiders en VVD's te managen. Zo heb je steeds een goed overzicht van hoeveel opleidingspunten iedereen in je kantoor al heeft behaald en kan je bijhorende attesten downloaden. Ontdek hieronder hoe dit in zijn werk gaat.

  • Ga naar de pagina "Mijn opleidingspunten" waar je je per categorie ziet welke opleidingen je hebt gevolgd en de bijhorende attesten met opleidingspunten kan downloaden door het paarse vinkje open te plooien. Hiervoor moet je wel eenmalig instellen voor welke categorieën je punten moet behalen op de pagina "Profielinstellingen". 

    Wanneer je een opleiding hebt gevolgd van Edfin, dan worden de bijhorende opleidingspunten en attesten automatisch toegevoegd.

    Heb je een opleiding gevolgd bij een andere opleidingsverstrekker dan Edfin? Dan kan je het attest gereglde bijscholing eenvoudig uploaden met de knop rechtsboven "upload attest". Het attest en de bijhorende punten worden dan toegevoegd aan het overzicht.

    Vind je de attesten toch niet terug? Contacteer ons dan via info@edfin.be

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

footer.info.company