Ik heb een opleiding bijgewoond, maar er is nog geen attest beschikbaar

 • Edfin-opleidingen

  Heb je een opleiding van Edfin gevolgd die recht geeft op opleidingspunten, maar vind je het attest geregelde bijscholing niet terug op de pagina "Mijn opleidingspunten"? Dan hebben wij wellicht nog niet de tijd gehad om de aanwezigheden aan te duiden op het platform. Is het attest twee weken na de opleiding nog niet beschikbaar? Neem dan contact met ons op via info@edfin.be

   

  Opleidingen van externe opleidingsverstrekkers

  Heb je je via Edfin ingeschreven voor een opleiding van een andere opleidingsverstrekker dan Edfin, maar vind je het attest geregelde bijscholing niet terug op de pagina "Mijn opleidingspunten"? Doorgaans krijg je het attest per e-mail of per post toegestuurd van de betrokken opleidingsverstrekker. Het wordt in dat geval niet automatisch opgeladen in je account. Maar geen nood, je kan attesten van externe opleidingsverstrekkers eenvoudig uploaden met de knop rechtsboven "upload attest" op de pagina "Mijn opleidingspunten". Het attest en de bijhorende punten worden dan toegevoegd aan het overzicht.

  Wist je dat je attesten van eender welke opleidingsverstrekker kan toevoegen, ongeacht of je voor de opleiding ingeschreven bent via Edfin of niet? Ontdek hier hoe.

  Heb je nog vragen? Stel ze ons gerust via info@edfin.be.

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be