Ik ben lid van BZB-Fedafin, maar krijg geen prijs met korting te zien

Wil je inschrijven voor een opleiding voor leden van BZB-Fedafin of een opleiding die je als lid van BZB-Fedafin aan een lagere kostprijs kan volgen, maar zie je de inschrijfknop of de correcte prijs met korting niet staan? Dan ben je bij ons wellicht nog niet gekend als lid van BZB-Fedafin. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je dit kan oplossen.

 • Opleidingen voorbehouden voor leden van BZB-Fedafin

  Ga naar deze pagina, registreer je kantoor en geef aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Zodra BZB-Fedafin je lidmaatschap heeft aanvaard, kan je inschrijven voor een opleiding voor leden. Let wel, dit kan enige tijd duren.

  Is je kantoor al geregistreerd? Ga dan naar de pagina kantoorinstellingen en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin.

  Zie je de inschrijfknop nog steeds niet staan? Neem dan contact op via info@edfin.be en we helpen je graag verder.

 • Opleidingen met korting voor leden van BZB-Fedafin

  Ben je lid van BZB-Fedafin en kan je een bepaalde opleiding aan een verlaagd tarief volgen, maar staat de prijs met korting niet vermeld? Volg dan onderstaand stappenplan.

  1. Ik ben al ingeschreven voor de opleiding, maar de prijs is niet juist
   Dit komt wellicht omdat je nog niet gekend bent als lid van BZB-Fedafin. Ga naar deze pagina, registreer je kantoor en geef aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Is je kantoor al geregistreerd? Ga dan naar de pagina kantoorinstellingen en duid aan dat je kantoor lid is van BZB-Fedafin. Zodra BZB-Fedafin je lidmaatschap heeft aanvaard, zal de correcte prijs verschijnen.
    
  2. Ik ben al ingeschreven voor de opleiding, maar aan de prijs zonder korting
   Schrijf uit voor de opleiding, zorg dat je kantoor geregistreerd is als lid van BZB-Fedafin (zie vorig punt) en schrijf je opnieuw in voor de opleiding. Had je de opleiding al betaald? Dan zal Edfin je het verschil terugbetalen. Hier hoef je zelf niets voor te ondernemen, wij nemen contact met je op.

  Ondervind je nog steeds problemen? Neem dan contact met ons op via info@edfin.be.

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

footer.info.company