Facebookmarketing

Facebookmarketing

Succesvol communiceren op Facebook als ondernemer
€ 302,50 TVAC
40 % de réduction possible grâce au Portefeuille PME
Inscriptions clôturées à la date sélectionnée
Une question sur cette formation ? Contactez-nous.

We hebben allemaal wel onze manier van werken. We besteden veel aandacht aan persoonlijke contacten met onze klanten op kantoor en bij hen thuis. Maar de technologie die verbonden is met internet, laat ons niet los. Ook in onze sector zijn Facebook en andere technologieën niet meer weg te denken. Wie mee wil zijn, springt best op de kar en maakt dankbaar gebruik van deze opleiding die een inzicht bijbrengt in de verborgen troeven van facebook.

Doelstelling

Tijdens deze opleiding ontdek je hoe je Facebook kan inzetten als het communicatiekanaal met toegang tot de grootste doelgroep. Je leert hoe alles werkt en wat de mogelijkheden zijn van deze marketingtool.

Doelgroep

Alle tussenpersonen uit de bank- en verzekeringswereld die mee willen zijn in moderne marketingstrategie. Let op: Een basiskennis van Facebook is een must!

Lesinhoud 

Je leert hoe facebookmarketing werkt door:

 • je Facebookpagina correct op te bouwen
 • een juiste indeling te leren maken van je beeldmateriaal
 • de verschillende toepassingen te optimaliseren
 • posts te leren programmeren en te werken met activity-logs
 • met andere FB-pagina's te interageren
 • praktijkvoorbeelden aan te reiken

Opmerkingen

 • Je dient je eigen laptop mee te brengen
 • de sessie van 18/03/2019 is verspreid over twee dagen. Het tweede deel valt op 25/03/2019 - Campus Leuven (19u00 - 22u00)

Kmo-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 40% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je Syntra Bizz aanduiden (erkenningsnummer DV.O215959).

 • Lieven Van De Velde

  Lieven Van De Velde

  Al meer dan 18 jaar geeft Lieven opleidingen search engine optimalisation (SEO), e-commerce, gebruiksvriendelijkheid van een website, sociale media (Facebook, Linkedin), Google analytics en e-mail marketing. Daarnaast adviseert en coacht hij ondernemingen bij de optimalisatie van een website en online shop.

Campus Leuven

Geldenaaksebaan 327
3001 Heverlee (Brabant flamand)

Edfin est une initiative de BZB-Fedafin

Edfin asbl - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be