Een commercieel gesprek voeren over levensverzekeringen en beleggingen

Een commercieel gesprek voeren over levensverzekeringen en beleggingen

Tips en tricks uit de theorie over verkoopgesprekken en praktische toepassing in rollenspel
€ 121,00 TVAC
40 % de réduction possible grâce au Portefeuille PME
Vous pouvez vous inscrire jusqu'au
Une question sur cette formation ? Contactez-nous.

Doelstelling

Na de opleiding heb je een "kapstok" waaraan je een commercieel gesprek kan hangen voor de verkoop van levensverzekeringen en beleggingen. Je krijgt inzicht in het verloop van een dergelijk gesprek en de gedragingen van een klant tijdens een verkoopsgesprek. Je voelt je daardoor comfortabeler om de uitdaging aan te gaan. Met betere resultaten als gevolg!

Doelgroep

Beginnende tussenpersonen die hun eerste stappen zetten in de verkoop van levensverzekeringen en beleggingen en die op zoek zijn naar een houvast voor het voeren van dergelijke gesprekken.

Inhoud

 • Verkoop
 • Noodzakelijke vaardigheden die je kan aanleren
 • De diverse stappen om te komen tot een goed gesprek
 • Hoe verloopt een goed verkoopsgesprek?
 • Concrete oefencases
 • Tips & tricks of the trade
 • Benny De Cauwer

  Benny De Cauwer

  Benny De Cauwer is reeds meer dan 30 jaar actief in de financiële sector. Aanvankelijk gestart in de bancaire sector (toenmalig BAC) maakte hij na 5 jaar de overstap naar de verzekeringssector (DVV). Binnen DVV had hij diverse functies gaande van commerciële inspecteur tot senior executive manager. Een constante was echter de relatie met het intermediair. Zo was hij in zijn laatste functie verantwoordelijk voor opleiding, interne communicatie naar het net, gebruik software in kantoren, vertalingen producten naar verkoop in het net en het beheer van agentschappen (met daarbij de relatie naar het FSMA). Sinds 2000 is hij ook, zowel intern als extern, freelance trainer. In 2015 nam hij de beslissing om van dit laatste zijn voltijdse activiteit te maken en op vandaag geeft hij dan ook vanuit zijn eigen vennootschap (Building Bridges 2 Connect BVBA) training, coaching en consultancy.

Huis van de Bouw

Tramstraat 59
9050 Zwijnaarde (Flandre-Orientale)

Edfin est une initiative de BZB-Fedafin

Edfin asbl - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be